Окупанти знов вдарили ракетами С-300 по Харкову – пошкоджено ресторанно-готельний комплекс (фото)

У ніч на 9 серпня російські окупанти здійснили чергову ракетну атаку по Харкову. Близько другої ночі ворог наніс удар, ймовірно, ракетами С-300.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Ворожі боєприпаси влучили на території Індустріального та Холодногірського районів Харкова.

В Індустріальному районі від обстрілу утворилось дві воронки діаметром 8 метрів. За інформацією голови Харківської міської ради Ігоря Терехова, в Індустріальному районі фактично на пустирі пошкоджено електроопору та трамвайні рейки.

“Ще один приліт у районі окружної поруч із двоповерховою будовою, яка не має жодного відношення до військової інфраструктури. Осколками пошкоджено фасад, частково дах, вибиті вікна.”, – розповів очільник міста.

За інформацією прокуратури, від нічної ракетної атаки постраждав готельно-ресторанний комплекс у Холодногірському районі

“Крім того, правоохоронці зафіксували ще одне влучання окупантів у цьому районі, а саме по території нежитлової будівлі.”, – розповіли в прокуратурі.

Внаслідок цих обстрілів люди не постраждали.

Слідчо-оперативні групи проводять огляд місць обстрілу, документують всі обставини та збирають речові докази.

Слідчі попередньо встановили, що окупанти здійснили цей обстріл Харкова ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф.

За процесуального керівництва Новобаварської та Немишлянської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Timesвранці 8 серпня внаслідок російського обстрілу житлового масиву Павлове поле у Харкові загинув мирний мешканець.